Op basis van flexibiliteit en het ruime scala van kennis, kunde en mogelijkheden die wij in huis hebben is TECHNICAL SYSTEMS B.V. de mobiele dienst voor mechanische – electro – hydraulische- pneumatische- en PLC systemen in de regio.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u verder te helpen en er voor te zorgen dat u op een adequate manier zo snel mogelijk verder kan met Uw werkzaamheden. Afhankelijk van de situatie kan dit bij ons intern of op locatie.

Storingen mechanisch / Elektrisch / PLC Siemens S5 / S7 / Hydraulica / Pneumatiek
Labo onderzoek van oliën.
Lagermetingen.

Wij kunnen onze 24 uur, 7 dagen per week storingsdienstservice ook aanbieden in combinatie met preventief onderhoud. Dit kan zowel op basis van regie en/of op basis van een contract v/a 3 maanden tegen een vaste prijs voor de afgesproken diensten.

Kostenindicatie voor 24 uur wachtdienst / Back-up, 7 dagen per week storingsdienst voor service en diversen tarieven voor storingen en eventueel vaste Consignatiedienst met Back-up, op aanvraag, vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Preventief onderhoud – contracten zijn op aanvraag en zijn altijd maatwerk.
Uiteraard zijn wij bereid u het e.a. verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek en u gericht adviseren op basis van uw situatie en behoeften en samen te bekijken hoe wij op basis van onze unieke formule besparingen kunnen realiseren op uw integrale onderhoudskosten.

Image