Over ons

Technical Systems is gespecialiseerd in preventief, curatief onderhoud, reparatie, revisie, storingen, van machineparken, productielijnen, verpakking machines, installaties en apparatenbouw.

Onze medewerkers zijn ons werkkapitaal en daar investeren wij dan ook in. Zij zijn geselecteerd op het juiste opleidingsniveau en attitude daarnaast hebben zij allen een ruime ervaring in de branche. Uiteraard besteden wij ook veel aandacht aan bijscholing en het op peil houden van de kennis van onze medewerkers.

Al onze medewerkers zijn VCA – gecertificeerd.

Historie

Technical Systems is vele jaren geleden voortgekomen uit een constructiebedrijf. Wij merkten dat de invulling van de rol van technische dienst het beste bij ons paste, en we besloten om dat talent verder te ontwikkelen. We hebben de productiefunctie gestaakt en zijn ons verder gaan specialiseren waar we al goed in waren.

Ons talent werd herkend door productiebedrijven die zelf moeite hadden om hun eigen technische dienst optimaal te laten functioneren. Met onze kennis en ervaring hebben wij inmiddels een gerespecteerde klantenkring opgebouwd, en zijn wij trots om te mogen ervaren dat wij de technische dienst kunnen zijn voor de technische diensten van onze klanten.

Missie en Visie

Technical Systems begrijpt wat er speelt op de productievloer en heeft zich ten doel gesteld om de technische dienst van haar klant te ontzorgen op alle vlakken waar een technische dienst behoefte aan heeft.
U ontzorgen doen wij door het hanteren van de volgende kernbegrippen.

  • Kwaliteit: goed en gedegen werk te leveren door goed opgeleide medewerkers.
  • Veiligheid: adequaat en veilig uitvoeren van werkzaamheden.
  • Snelheid: snel te reageren wanneer dat nodig is (24/7 bereikbaarheid)
  • Breed pakket: naast ons medewerkersbestand beschikken wij over een groot netwerk aan contacten
    waarmee wij een breed pakket aan ondersteunende diensten kunnen leveren. Voor ieder probleem is
    een oplossing voorhanden.

En dat noemen wij: goed, gedegen en betrouwbaar!

 

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn belangrijk voor u en voor ons! Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die geselecteerd zijn op het juiste opleidingsniveau en de juiste attitude. Wij blijven investeren in hun verdere opleiding en ontwikkeling. Zo zijn al onze medewerkers zijn VCA – gecertificeerd. Maar we vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers hun werkzaamheden bij u op locatie op een professionele manier uitvoeren.

Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en een prettige en correcte omgang met de klant zijn de principes die wij van onze medewerkers verlangen. Zodat u op uw locatie weet waar u aan toe bent als onze medewerkers bij u in de bedrijfshal werkzaam zijn.

 

 

Image

Image
Image